Dit zijn de specialisten van Babor Beauty Spa Riel

Suus

Suus

Mijn naam is Suus Schwartzmans. Ik geef u een moment van aandacht voor uzelf, terwijl ik het mooiste in je huid naar boven haal. Dit betekent niet alleen met de beste behandelingen, maar ook zeker rust voor jezelf in de drukke wereld waarin wij leven. Iedereen heeft het druk.

De huid fascineert mij. Huidverbetering is mijn passie! Ik heb mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste gevolgd bij het Thomasinstituut. Daarnaast heb heel veel cursussen gevolgd en me gespecialiseerd. Ik werk nu ruim 12 jaar met het merk Babor. Samen met mijn meiden pas ik steeds nieuwe innovatieve behandeltechnieken en producten toe om u altijd goed van dienst te kunnen zijn. Tot ziens in ons instituut!

Claudia

Ik werk sinds 2008 met veel enthousiasme met het merk Babor. Samen met het team hanteer ik steeds weer nieuwe behandelmethodes om zodoende betere resultaten te behalen. Ik ben gespecialiseerd in IPL, micro-needling, cryolipolyse, mesotherapie, microdermabrasie, chemische peelings, collageenstimulatie, anti-aging specialist, acne behandelingen en make-up.

Het is voor mij een uitdaging om u vertrouwen te geven en het beste in uw huid naar boven te halen. Over Babor Beauty Spa Riel: een luxe salon waar huidverbetering in combinatie met rust en het verwennen van klanten centraal staat.

claudia Babor
IMG_9377

Betty

Wees goed voor je lichaam, opdat je ziel er graag in wil wonen. Persoonlijke aandacht en ontspanning zijn de kernwoorden voor een unieke belevenis met een dubbel verweneffect. Hier kunt u doorademen, loslaten en nieuwe energie opdoen. Mijn specialisaties zijn: couperose, spider naevus, bloedblaasjes en fibromen.

Ilona

Ik werk graag als schoonheidsspecialiste, mijn passie ligt in mijn werk. Mensen kunnen helpen met hun huid. Huidproblemen onder controle te krijgen. De resultaten na regelmatige behandelingen of kuur behandelingen en het gebruik van de producten thuis is zo geweldig om te zien. En daardoor de blijdschap en het enthousiasme van de mensen is waar ik het allemaal voor doe.
Ook vind ik het belangrijk om door middel van massages de huid te kunnen verbeteren en deze persoonlijk te maken. En natuurlijk heerlijk ontspannen, even een momentje voor jezelf.

Ik ben gespecialiseerd in pincementmassage, shiatsu massage, micro-needling, microdermabrasie, chemische peelings, collageenstimulatie en anti-aging specialiste.

Bent u ook net zo enthousiast als ik, maak dan snel een afspraak bij Babor Beauty Spa Riel

Ilona
Sabine

Sabine, Permanente Make-up

Mijn naam is Sabine, Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanent make-up sinds oktober 2000.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Thomas te Den Bosch. Een hoog aangeschreven opleiding op het gebied van gelaats- en lichaamsverzorging. Daarna heb ik mijn opleding voor Permanent make-up gevolgd bij Nouveau Contour te Weert, dat was het, daar vond ik mijn passie.

Zoals de meeste vrouwen in Nederland leid ik een druk leven en weet ik juist daarom misschien wel hoe belangrijk het is om er altijd goed uit te zien, zonder daar veel tijd mee kwijt te zijn.

Met een stralend gezicht opstaan: vraag honderd vrouwen of ze dat willen en de kans is groot dat ze alle honderd volmondig JA roepen. En terecht!

Dat kan ik bieden met permanent make-up.
Denk er eens over na… wakker worden op je mooist…

Graag tot ziens bij Babor Beauty Spa Riel

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search