Youth Control Bi-Phase Ampoules

80,00

ANTI-RIMPEL. VERSTRAKKING. CONTOUREN. 14 YOUTH CONTROL ampullen reduceren zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigen de contouren.

SKU: 402630. Category: . Inhoud: 14 ml

Product Omschrijving

  • Zichtbaar minder rimpeldiepte
  • Strakkere huid
  • Duidelijkere contouren
  • Met alaria esculenta, maltotriose-1-6-polysaccharide en amarantholie
  • 14 1 ml ampullen

De wereldnoviteit van BABOR: de eerste bi-fase ampul.
Deze innovatieve 2-fasen textuur combineert de geconcen- treerde werkstofpower van een serum met de verzorgende kracht van plantaardige oliën en ziet daarbij compleet af van emulgatoren. Kort schudden verbindt de fasen en laat een effectieve serum-olie-mixtuur ontstaan. Trekt snel in en geeft een uiterst fluweelachtig huidgevoel, zonder te glanzen.

Youth Control reduceert zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigt de contouren. Met een intensief werkzame combinatie van maltotriose-1-6-polysaccharide, alaria esculenta (zeewier) en amarantolie. Stimuleert de huideigen hyaluronzuursynthese en verhoogt de energiehuishouding van de cellen. Het resultaat: een zichtbaar gladdere, stevigere, optisch jongere huid.

ampullen alleen voor uiterlijk gebruik!

voor het aanbrengen goed schudden tot beide fasen vermengd zijn. De hals van de ampul met een tissue of met de bijgevoegde ampullenopener afdekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk achterwaarts bij de onderste gekleurde ring afbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Youth Control Bi-Phase Ampoules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *