X-Mas Set *Christmas Glamour*

122,00

Het glamoureuze trio brengt uw huid tot stralen. Collagen Booster Fluid, Comfort Cream Mask en Daily Revitalizing Cream. Inclusief GRATIS 10 EURO behandelingswaardebon.

SKU: SET1000306. Category: .

Product Omschrijving

  • 7 ampullen à 2ml

Daily Revitalizing Cream
Gezichtsverzorgende crème voor het revitaliseren van de vermoeide huid. De huid ziet er vitaler en jonger uit en heeft een mooie roze teint. De huidfuncties en de regeneratie van de cellen worden ondersteund.

Comfort Cream Mask
Brengt intensief vocht aan in de huid. Ondersteunt de regeneratie van de lipidenmantel.

Collagen Booster Fluid
Dit effectieve werkstofconcentraat stimuleert de huideigen collageenproductie en verstrakt de huid. Zeer werkzame tripeptiden ondersteunen de vorming van collageenvezels en reorganiseren deze tot een regelmatig en stevig collageennetwerk. De huid ziet er weergaloos verstrakt en gladgemaakt uit.

Behandelingswaardebon

ampullen uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik! Lees de bijsluiter zorgvuldig door!

Daily Revitalizing Cream
’s Morgens en ’s avonds op een gereinigde huid aanbrengen. Of als dagcrème in combinatie met bijv. Intense Reviatalizing Cream als nachtcrème.

Comfort Cream Mask
1 tot 2 keer per week op de gereinigde huid aanbrengen voor een intensieve verzorging. 10-15 minuten laten inwerken, eventuele resten inmasseren of met een cosmeticadoekje afnemen.

Collagen Booster Fluid
´s Morgens en/of ´s avonds na de reiniging op gezicht hals en de decolleté aanbrengen, kort laten inwerken en vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “X-Mas Set *Christmas Glamour*” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *