Waarom decolleté creme van Babor gebruiken?

Waarom decolleté creme van Babor gebruiken?

Naarmate we ouder worden, kan je dat vaak terug zien in de huid van je gezicht, hals, en decolleté. Het kan zo zijn dat u het gevoel heeft dat uw huid wat slapper is geworden. Wat vaak te zien is dat de huid bij het decolleté wat gaat hangen, en er fijne lijntjes komen.  Wat ook veel mensen vergeten is om bij het reinigen van het gezicht, ook de hals en decolleté mee te nemen. Dit geld ook voor het aanbrengen van een crème.

Als u last heeft van een ‘hangende’ huid bij het decolleté is dat erg vervelend. Wij begrijpen dit, en daarom heeft Babor een speciale crème uitgebracht die voor het decolleté is bedoeld. Deze crème heet: BABOR Intensifier Firming Neck & Decollete Cream

bbs riel decollete creme

Het is een verzorgende crème die de huid van de hals en decolleté gladder en strakker maakt, in een goed intrekkende, zachte consistentie. Uw rimpeltjes en lijntjes worden optisch minder zichtbaar. En u krijgt een strakkere, en jonger lijkende decolleté en hals. Deze decolleté creme is parabenen vrij.

U kunt het product 2 keer per dag gebruiken. Stap 1. Reinig uw gezicht, hals en decolleté goed met een Babor product. Stap 2. Breng een dun laagje van de crème aan op uw hals en decolleté.

U zult zien dat het resultaat geeft!

 

Wilt u ook weten welke huid verbeterende behandelingen er zijn voor uw huid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek en huidscan!

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie