Acne bij zwangerschap

 In Acne, Huidproblemen, Uncategorized

Acné bij zwangerschap

Hoe kan het dat je acne kan krijgen als je zwanger bent? En wat kan je er tegen doen?

Als je zwanger bent kan het zijn dat je een verhoogde talgproductie hebt. Dit kan komen door de hormonen. Hierdoor kan je een mooie glans op je huid krijgen, maar het kan ook zo zijn dat je er verstopte poriën van krijgt en puistjes. Was je net zo blij dat je van je pubertijd acne af was, en dan krijg je er zwangerschapsacne voor terug.

bbs acne bij volwassen

 

Als je zwanger bent kan je niet alle producten gebruiken, daarom is het belangrijk om milde producten te gebruiken. Hiervoor kan je informatie vragen bij de huidspecialist. Een huid met acne is een gevoelige huid en deze wil je zo min mogelijk beschadigen. Het is belangrijk dat je goede behandelingen doet bij een huidspecialist aangepast aan je huid, daarnaast is een goed advies voor thuis ook erg belangrijk.

Wil je ook graag van je zwangerschapsacne af neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek en huidscan.

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Recent Posts

Laat een reactie achter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.

cosmeceuticals