Acne bij zwangerschap

Acné bij zwangerschap

Hoe kan het dat je acne kan krijgen als je zwanger bent? En wat kan je er tegen doen?

Als je zwanger bent kan het zijn dat je een verhoogde talgproductie hebt. Dit kan komen door de hormonen. Hierdoor kan je een mooie glans op je huid krijgen, maar het kan ook zo zijn dat je er verstopte poriën van krijgt en puistjes. Was je net zo blij dat je van je pubertijd acne af was, en dan krijg je er zwangerschapsacne voor terug.

bbs acne bij volwassen

 

Als je zwanger bent kan je niet alle producten gebruiken, daarom is het belangrijk om milde producten te gebruiken. Hiervoor kan je informatie vragen bij de huidspecialist. Een huid met acne is een gevoelige huid en deze wil je zo min mogelijk beschadigen. Het is belangrijk dat je goede behandelingen doet bij een huidspecialist aangepast aan je huid, daarnaast is een goed advies voor thuis ook erg belangrijk.

Wil je ook graag van je zwangerschapsacne af neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek en huidscan.

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie