Vetbevriezing

Afvallen door vetbevriezing

Vetbevriezing met een cryo behandeling.

Heeft u moeite om het vet op bepaalde delen van het lichaam kwijt te raken en blijven er altijd probleemgebieden zoals armen, benen, buik of de heupen. Dan is een cryo behandeling mogelijk een oplossing. Lichaamsvet behandelen op hardnekkige plaatsen door gecontroleerde bevriezing. Het is volledig veilig, pijnloos en met goede begeleiding.

bbs riel cryo

Het bevriezen van vetcellen, Het lichaamsvet van de mens bestaat uit meerdere lagen. De onderste laag zit zeer dicht op de spieren en kan aangepakt worden door gezonde voeding en voldoende beweging. De laag daarboven zit net onder de huid en is een erg hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed. Hierdoor is deze laag veel moeilijker aan te pakken doormiddel van sporten of een goede voeding. Juist voor deze laag is de cryo de perfecte oplossing.  De cryo bevriest namelijk de vetcellen. Door deze bevriezing valt het vetweefsel uit elkaar en worden deze restanten door het lichaam zelf opgeruimd. Hierbij is het van belang om voldoende water te drinken, zodat uw lichaam de afvalstoffen kan afvoeren.

 

Tijdens de cryo behandeling bevriezen vier speciale pads de vetcellen precies daar waar u het overtollige vetweefsel niet weg krijgt. De pads koelen het gebied gedurende een bepaalde tijd tot 4⁰C en geven gelijktijdig een zachte elektrostimulatie, waardoor de koeling dieper in de huid doordringt.

 

De cryo behandeling wordt zowel bij mannen als bij vrouwen toegepast. Verder is de behandeling mogelijk op vrijwel alle plaatsen van het lichaam denk bijvoorbeeld aan: benen, billen, armen en rond de dijen, taille, buikstreek.

 

Wilt u weten of cryo (vetbevriezing) mogelijk is bij u? neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek!

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering, huidverjonging en vetbevriezing voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie