Wat maakt AVI-slank bijzonder?

Het proteïnedieet van AVI-SLANK is een 100% natuurlijk eiwitdieet. Een AVI-SLANK Proteïnedieet Shake is een smakelijke maaltijdvervanger met zeer weinig calorieën, die je bloedsuikerspiegel stabiel houdt en de juiste voedingsstoffen bevat. Voedingssupplementen zijn niet nodig. Het dieet is bovendien gemakkelijk vol te houden.

Hoe werkt het?

Door het weglaten van ‘verkeerde’ koolhydraten en vetten uit je voeding verandert je stofwisseling. Wanneer je niet opnieuw verkeerdekoolhydraten gebruikt, gaat je lichaam na 24 tot 48 uur vetreservesverbranden. Je gewicht neemt af en bovendien komen zogeheten ketonenvrij. Deze zorgen voor meer energie en voorkomen een hongergevoel.

Geen jojo-effect!

Kenmerkend voor een klassiek, calorieënbeperkend dieet is het verlies van spiermassa door een tekort aan proteïnen. Proteïnen zijn nodig voor het bouwen, onderhouden en herstellen van spierweefsel in je lichaam. Naarmate je spiermassa afneemt, gaat je lichaam sterk besparen op energiegebruik en val je nauwelijks af. Je lichaam denkt als het ware dat het ‘oorlog’ is. Meteen na afloop van zo’n dieet wordt alles wat je binnenkrijgt omgezet in vet, want het lichaam denkt: ‘Wie weet hoelang de oorlog nog duurt.’ Daar heb je het jojo-effect! De hoogwaardige eiwitten in AVI-SLANK zorgen voor behoud van jespiermassa, zodat je lichaam gedwongen is vet te verbranden. Bovendienhoudt AVI-SLANK Proteïnedieet de insulinespiegel laag en de suikerspiegel hoog. Je blijft je goed voelen, daardoor is het dieet gemakkelijk vol te houden.

Avi-Slank

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.