Ons Team

Suus
Mijn naam is Suus Schwartzmans. Ik geef u een moment van aandacht voor uzelf, terwijl ik het mooiste in je huid naar boven haal. Dit betekent niet alleen met de beste behandelingen, maar ook zeker rust voor jezelf in de drukke wereld waarin wij leven. Iedereen heeft het druk.

De huid fascineert mij. Huidverbetering is mijn passie! Ik heb mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste gevolgd bij het Thomasinstituut. Daarnaast heb heel veel cursussen gevolgd en me gespecialiseerd. Ik werk nu ruim 17 jaar met het merk Babor. Samen met mijn meiden pas ik steeds nieuwe innovatieve behandeltechnieken en producten toe om u altijd goed van dienst te kunnen zijn.

Michelle
Ik werk sinds 2019 met veel enthousiasme met het merk Babor. Samen met het team hanteer ik steeds weer nieuwe behandelmethodes om zodoende betere resultaten te behalen. Ik ben gespecialiseerd in anti-aging, huidverbetering, lichaam massages en make-up.
Het is voor mij een uitdaging om u vertrouwen te geven en het beste in uw huid naar boven te halen. Over Babor Beauty Spa Riel: een luxe salon waar huidverbetering in combinatie met rust en het verwennen van klanten centraal staat.

Betty
Wees goed voor je lichaam, omdat je ziel er graag in wil wonen. Persoonlijke aandacht en ontspanning zijn de kernwoorden voor een unieke belevenis met een dubbel verweneffect. Hier kunt u doorademen, loslaten en nieuwe energie opdoen. Mijn specialisaties zijn: couperose, spider naevus, bloedblaasjes en fibromen.

Graag tot ziens bij Babor Beauty Spa Riel

Plaats een reactie