De onzuivere huid

De onzuivere huid

Veel mensen hebben er last van, de onzuivere huid. Een glimmend gezicht, puistjes en hormonen. Het is erg vervelend als je een onzuivere huid hebt. Daarom wil ik graag in deze blog uitleggen wat een onzuivere huid precies is en wat je er aan kan doen zodat ook jij weer een stralende huid hebt!

Wanneer heb je een onzuivere huid?

Een onzuivere huid heb je als er een glimmend, vet achtig laagje op je huid ligt. Dit kan je er ook af vegen en dan zie je een glimmig laagje op je vingers. Je hebt grove poriën, dit kan je zien door goed naar je gezicht te kijken. Als je wat grotere puntjes (poriën) ziet zitten heb je grove poriën. Je hebt vaak last van puistjes en mee – eters. Je kan ook last hebben van een dikke huid. Dit betekend dat je talgklieren te actief zijn, waardoor er te veel talg word aangemaakt. Als de huid wit ziet, en je geen roodheden hebt dan kan het zijn dat de huid dik is.

Nu vraag je je misschien af, hoe het komt dat jou vriendin een stralende huid heeft, en jij een onzuivere huid hebt? Nou, er zijn verschillende oorzaken van een onzuivere huid. Het kan komen door de pubertijd. Je hormoonklieren zijn actief aan de gang waardoor je veel puistjes kan krijgen. Maar het kan ook komen door erfelijkheid, de zwangerschap, de anticonceptiepil of bepaalde cosmetica.

bbs riel onzuivere huid

We hebben een aantal tips voor een vette huid

  • Het is verstandig om zo veel mogelijk water te drinken. (hierdoor voer je afval stoffen af)
  • Het is verstandig om niet te roken, want dit vergroot de poriën en verslechterd de huid.
  • Het is verstandig om voldoende nachtrust te houden, en genoeg te bewegen.

 

Wil je echt wat doen aan je onzuivere huid?

Vraag daarom altijd informatie bij een huidspecialist, er zijn vele mogelijkheden om je onzuivere huid met de juiste verzorging thuis en de juiste behandelingen in het instituut onder controle te krijgen.

Wij adviseren u graag welke nutricosmetics en huidverzorging bij u past, om de beste resultaten te behalen om van je huidprobleem af te komen.

 

Wilt u ook weten welke huid verbeterende behandelingen er zijn voor uw huid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek en huidscan!

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie