Hoe kun je ouderdomsvlekken pijnloos en makkelijk behandelen?

Hoe kun je ouderdomsvlekken pijnloos en makkelijk behandelen?

Hoe vervelend is het om ouderdomsvlekken te hebben, van die bruine plekken in je gelaat of op je handen.  Wij presenteren u een super huidvriendelijke behandeling waardoor ouderdomsvlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

De Babor Tech Spot Reducer bevriest met behulp van co2 gas binnen enkele seconde doelgericht en gecontroleerd de bovenste , ouderdomsvlekken tot -27graden.

bbs riel spotreducer voor ouderdomsvlekken

De extreme kou laat het water in de cellen en cel tussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembramen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar de bovenste huidlaag gebracht waardoor er een korstje ontstaat en die valt er af na 10/14 dagen.

Hoe reageert de huid op de Spot reducer?

Na het behandelen van ouderdomsvlekken kan er tijdelijk een licht prikkelend of branderig gevoel ontstaan. Er kunnen ook roodkleuringen en jeuk optreden. Deze reactie’s nemen naar enkele uren af. De ouderdomsvlekken zal tijdelijk donkerder kleuren, en er zal een korst ontstaan, Na 10/14 dagen zal de korst los laten en nieuw gevormde huid zal aan de oppervlakte verschijnen.

Waar moet je op letten na deze behandeling?

  • Uitgebreid badderen / sauna activiteiten
  • Krabben
  • Vermijd een langer verblijf in de zon / en zonnebank
  • Breng overdag zeker een zonbescherming aan met spf 50

 

Wil je ook graag meer weten over  ouderdomsvlekken en de behandelingen daarvoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek en huidscan.

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie