Huidproblemen

Heeft u last van onderstaande huidproblemen?

[mk_custom_list]

 • Couperose
 • Steelwratjes
 • Bloedblaasjes

[/mk_custom_list]

[mk_custom_list]

 • Spider neavi
 • Acne
 • Pigment

[/mk_custom_list]

[mk_custom_list]

 • Litteken
 • Extreem droge huid
 • Rosacea

[/mk_custom_list]

Met de blendmethoden kunnen wij een zeer effectieve resultaten behalen. Gemiddeld zijn er 2 tot 6 behandelingen nodig om de huidoneffenheden zoals gesprongen adertjes, steelwratjes, couperose, pigmentvlekken probleemloos te verwijderen.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2016/01/bbs-riel-onzuivere-huid.jpg” image_width=”1118″ image_height=”500″]

Huidproblemen? Vraag gelijk een huidanalyse aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veilig uw huidproblemen behandelen

Op een veilige wijze worden huidoneffenheden in of op de huid gecoaguleerd of verwijderd. De behandeltechniek is zeer lokaal en doelgericht, waardoor het omliggend huidgebied niet wordt beschadigd en deze behandeling dus erg veilig en weefselvriendelijk is.

Ook huidproblemen als acne, rosacea, littekens, verslapping, rimpels en de door zonbeschadigde huid kunnen behandeld worden. In een vrijblijvend intakegesprek wordt u duidelijk wat de mogelijkheden zijn voor het behandelen van uw huidproblemen.

Voor

Huidproblemen2

Na

huidproblemen

Na een professionele behandeling zijn uw couperose huidproblemen bijna niet meer te zien.

[mk_button]Huidanalyse Aanvragen[/mk_button]

Voor

Huidproblemen2

Na

huidproblemen

Couperose huidproblemen

couperose is een onschuldige huidaandoening waarbij vele kleine gesprongen bloedvaatjes (teleangiëctasieën) aan het huidoppervlak liggen. De vaatjes zijn verwijd (vasodillatatie) en bevinden zich vooral op de wangen, de neus, de kin en soms op het decolleté. Deze ontsierende vaatjes kunnen d.m.v. IPL of electro coagulatie behandeld worden.

[mk_title_box font_family=”none”]

Oorzaken couperose huidproblemen:

[/mk_title_box]

[mk_custom_list]

 • Erfelijkheid
 • Overmatige zonblootstelling
 • Roken

[/mk_custom_list]

[mk_custom_list]

 • Temperatuurschommelingen
 • Bepaalde medicatie
 • Alcoholgebruik

[/mk_custom_list]

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/bloedblaatjes.jpg” image_width=”150″ image_height=”200″]

Spider naevus

Spider naevus is een veel voorkomende onschuldige huidprobleem, die bestaat uit een centraal rood-paars puntje vanwaar kleine vaatjes uitwaaieren. De spider naevus kan door middell van elektro coagulatie dichtgebrand worden.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/Huibproblemen_6.png” image_width=”150″ image_height=”200″]

Bloedblaasjes

Is een klein helderrood bultje, dat bestaat uit een opeenhoping van kleine verwijde bloedvaatjes. Deze huidproblemen kunnen over het hele lichaam voorkomen en zijn volledig onschuldig. Omdat dit cosmetisch storend kan zijn kunnen deze door middel van elektro coagulatie worden behandeld.

Pigmentvlekken

Er zijn verschillende methodes om hyperpigmentatie huidproblemen te behandelen afhankelijk van plaats en soort pigment. In een vrijblijvend consult kunnen wij u hierover informeren.

Pigmentvlekken ontstaan door plaatselijke ophopingen van pigment, ook wel melanine genoemd. Blootstelling aan de zon, hormonale invloeden, acne, genetische factoren, bepaalde ziektes en huidveroudering kunnen allemaal leiden tot te veel aanmaak van melanine. Hoe meer je huid wordt blootgesteld aan UV straling hoe meer pigmentvlekken er kunnen ontstaan. Het is daarom belangrijk om je goed in te smeren met een SPF-bescherming om deze huidprobleem te voorkomen.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/bbs-riel-9.jpg” image_width=”600″]

Huidproblemen? Vraag gelijk een huidanalyse aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/Bbs-riel-Pigmentatie.jpg” image_width=”300″ image_height=”180″]

Pigmentvlekken na acne-littekens

Dit wordt ook wel post-inflammatoire hyperpigmentatie genoemd. Dit verschijnt na een huidbeschadiging: er ontstaat een plat donker vlekje.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/Zwangerschapsmasker_2.jpg” image_width=”300″ image_height=”180″]

Zwangerschapsmasker

Bij een zwangerschapsmasker krijg je donkere vlekken in je gezicht. De vlekken ontstaan vooral bij zwangerschap of door het slikken van de pil . Ze worden veroorzaakt door een schommeling van de hormonen.k

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/Bbs-Riel-psoriasis.png” image_width=”300″ image_height=”180″]

Psoriasis

Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij de huidcellen zich veel sneller delen als bij een gezonde huid. Hierdoor ontstaan schijfachtige plekken die rood, schilferig en dikker zijn als de rest van je huidbeeld. Psoriasis is niet besmettelijk, de oorzaak is nog niet volledig bekend. Wat wel duidelijk is dat het immuunsysteem erfelijke en uitlokkende factoren een rol spelen. Psoriasis is niet te genezen, maar wel goed onder controle te houden. Psoriasis wordt bij ons eerst van binnenuit aangepakt.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/Bbs-riel-eczeem-huid.jpg” image_width=”300″ image_height=”180″]

Eczeem

Eczeem is een oppervlakkige huidaandoening en wordt ook wel ( dermatitis) genoemd. Eczeem is een ontstekingsreactie van je huid die roodheid en jeuk veroorzaakt. Eczeem komt voor in alle leeftijdscategorieën en kan erfelijk zijn. Als je eczeem hebt, heb je ook last van een extreem droge huid, je verlies makkelijker te veel vocht omdat er minder huidvetten (lipiden) hebt in je huid. Eczeem huidproblemen worden bij ons eerst van binnenuit aangepakt.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/Bbs-Riel-fibromen.jpg” image_width=”600″ image_height=”295″]

Fibromen

Fibromen ook wel steelwratjes genoemd, zijn goedaardige bindweefselwratjes. Fibromen doen zich in de huid voor als licht verheven of steelvormige, roze, zachte gezwelletjes. Ze kunnen voorkomen op oogleden, in de hals, liezen op armen of onder oksels. Fibromen ontstaan vooral in de gebieden waar plooien zitten of ontstaan door wrijving of druk. Bij iedereen kunnen zich fibromen ontwikkelen, mensen met diabetes of met overgewicht hebben meer aanleg voor het ontstaan van fibromen.

Gaan fibromen vanzelf weg?

Fibromen gaan niet vanzelf weg. Bij sommige mensen kunnen in de loop der jaren meerdere fibromen op de huid ontstaan. Er bestaat geen medische reden om fibromen te verwijderen, maar ze zijn ontsierend. Fibromen kunnen goed en veilig worden verwijderd door middel van coagulatie.

[mk_button size=”xx-large” bg_color=”#dd3333″ fullwidth=”true”]Vraag een huidanalyse aan[/mk_button]
[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/bbs-riel-acne-1.jpg” image_height=”500″]

Acne huidproblemen

Acne is een huidaandoening waarbij verschillende factoren een rol spelen: een verhoogde talgproductie, een verhoorningsstoornis in de uitvoergang, de invloed van bacteriën in de talgklieren en de invloed van hormonen (androgenen).

Puistjes zijn gesloten comedonen die ontstoken zijn geraakt. Zowel het puistje als de huid eromheen is dan rood (erytheem). Deze ontstekingen worden veroorzaakt door de bacteriën die zich in de talgklier (Propioni-bacterie) bevinden en die de talg omzetten in vrije vetzuren.

De meest voorkomende vorm van acne

De meest voorkomende vorm van acne is acne vulgaris deze ontstaat vaak in de pubertijd. Veel mannen en vrouwen hebben na de pubertijd nog steeds last van acne. Ook kunnen genetisch bepaalde factoren, stress en medicatie hierin een rol spelen.

[mk_title_box font_family=”none”]Acne wordt voornamelijk veroorzaakt door hormonale veranderingen, zoals bijvoorbeeld:[/mk_title_box][mk_custom_list]

 • In de pubertijd
 • Gebruik en verandering van anti-conceptiepil
 • Menstruatie

[/mk_custom_list]

De acne-behandeling

De keuze van de behandeling van acne hangt af van de ernst en uitgebreidheid van de ontsteking, de leeftijd, het geslacht, en het eerdere gebruik van behandelingen of medicatie.

In een vrijblijvend intakegesprek en huid scan wordt er gekeken naar de behandel mogelijkheden en uw wensen.

[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/acne-behandeling-huidproblemen.jpg” image_width=”616″ image_height=”650″][mk_button size=”xx-large” bg_color=”#dd3333″ fullwidth=”true”]Vraag een huidanalyse aan[/mk_button]
[mk_image src=”https://www.baborbeautyspariel.nl/wp-content/uploads/2015/01/Bbs-Riel-Rocacea.jpg” image_height=”800″]

Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht, veel voorkomend bij vrouwen. Bij mannen komt het minder vaak voor. Rosacea ontstaat vaak rond het dertigste levensjaar. Kenmerkend zijn roodheid, couperose vaatjes, bultjes (papels) en puistjes (pustels). Ze komen voor op neus, wangen en voorhoofd. De ernst van rosacea kan worden beïnvloed door externe factoren zoals zonlicht, cosmetica, huidverzorgingsproducten en sommige geneesmiddelen (vooral geneesmiddelen welke corticosteroïden bevatten). De ontsierende roodheid en ontstekingen zijn goed te behandelen, maar hebben de neiging steeds weer de kop op te steken. Met de juiste behandeling, verzorgingsproducten en voedingsadvies kun je de rosacea goed onder controle krijgen.

[mk_button size=”xx-large” bg_color=”#d63131″ url=”/online-afspraak-maken/” align=”center” fullwidth=”true”]Maak hier online uw afspraak[/mk_button]

Plaats een reactie

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.