Acne/Rosacea... Zichtbare resultaten binnen 6/8 weken

Acne is een huidaandoening waarbij verschillende factoren een rol spelen: een verhoogde talgproductie, de invloed van bacteriën in de talgklieren en de invloed van hormonen (androgenen). Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht, wat vaak ontstaat rond het dertigste levensjaar. Kenmerkend zijn roodheid, couperose vaatjes, bultjes (papels) en puistjes (pustels).

Lees verder..

Eczeem/Psoriasis... Wij pakken dit huidprobleem ook van binnen aan

Eczeem is een oppervlakkige huidaandoening en wordt ook wel dermatitis genoemd. Eczeem is een ontstekingsreactie van je huid die roodheid en jeuk veroorzaakt. Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij de huidcellen zich veel sneller delen. Het is niet besmettelijk, maar het is wel duidelijk dat het immuunsysteem erfelijke en uitlokkende factoren een rol spelen. Eczeem en Psoriasis worden bij ons van binnenuit aangepakt.

Lees verder..

Littekens... Wij maken ze minder zichtbaar

Littekens iedereen heeft er wel last van zo is er striae, operatieve, acne of littekens van brandwonden. De behandeling is erop gericht om het litteken te verzachten, platter of juist op te vullen. Met mooie reactie dat de pijn en jeuk ook weg trekt.

Lees verder..

Pigmentvlekken... Wij helpen je de huid te egaliseren

Pigmentvlekken ontstaan door plaatselijke ophoping van pigment, ook wel melanine genoemd. Blootstelling aan de zon, hormonale invloeden, acne, genetische factoren, bepaalde ziektes en huidveroudering kunnen allemaal leiden tot veel aanmaak van melanine.

Lees verder..

Couprose... Weg met die zichtbare adertjes

Couperose is een onschuldige huidaandoening waarbij vele kleine gesprongen bloedvaatjes aan het oppervlak liggen. Couperose wordt veroorzaakt door erfelijkheid, overmatige blootstelling aan de zon, roken, temperatuurschommelingen, bepaalde medicatie en alcoholgebruik.

Lees verder..

Grove poriën... Wij helpen u met de huidstructuur te verfijnen

Grove poriën is een verstopping van de poriën, het gevolg daarvan is een opstapeling van dode huidcellen. Hierdoor worden ze zichtbaarder, vooral bij een vette huid heb je meer kans op grove poriën. Deze huid produceert meer talg waardoor er sneller verstopte poriën ontstaan.

Lees verder..

Fibromen... Weg met die onsierde huidoneffenheden

Fibromen ook wel steelwratjes genoemd zijn goedaardige bindweefselwratjes. Fibromen doen zich in de huid voor als licht verheven of steelvormige, roze, zachte gezwelletjes. Ze komen vooral voor op de oogleden, in de hals, liezen op armen of onder oksels.

Lees verder..

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.