Huidverbetering

Huidverbetering

Oorzaak van huidbeschadiging
Je huid kan door verschillende factoren beschadigen of uit balans raken: door te veel zonnen, stress en schommeling van de hormoonhuishouding. Een onbalans van de huid kan ook een genetische oorzaak hebben.
Liften en verstevigen
Verjongen
Verminderen van rimpels

Poriën verfijning
Verbetering littekens
Egale tint

Huidverbetering aanpak
Om de huid te verbeteren moeten we de huid activeren en stimuleren tot het vernieuwen van de cellen en deze conditioneren met werkzame stoffen. Om te zorgen dat werkzame stoffen dieper in de huidlagen komen verwijderen we de dode cellen van de huid met een peeling. Afhankelijk van je huidtype en de conditie van je huid doen we dit met een, chemische, mechanische, of enzym-peeling. Hierna kunnen de werkbare stoffen opgenomen worden. De huid wordt opgevuld, voelt soepel aan en ziet er gezond uit.
Huidverbetering door chemische peeling
GlycoPeel is een fruitzuurpeeling, die veilig en doeltreffend is. Deze peeling is de meest complete dermatologische peeling met een specifieke werking tegen huidveroudering en oneffenheden van de huid. Glycolzuur is een belangrijke exfoliant en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De fruitzuurpeeling bevat pigmentverwijderaars voor het vervagen van ouderdomsvlekken en donkere vlekken van littekens. De peeling bevat ook vitamine A voor de stimulering van celvernieuwing. Vitamine C is een krachtige antioxidant die nodig is bij de samenstelling van collageen. De Vitamine E in de peeling heeft een anti-radicalenwerking; de huid versoepelt en oneffenheden worden verminderd.

Huidverbetering door Mesotherapie
Mesotherapie is een behandeltechniek, die is ontwikkeld door Michel Pistor, waarbij door het inbrengen van stoffen in of op de huid een betere doorbloeding wordt bereikt waardoor een herstellend en verbeterend effect van de huid zelf en de weefsels eronder optreedt.

Twee soorten Mesotherapie behandelingen

We onderscheiden twee soorten behandelingen, gebaseerd op Mesotherapie.In de eerste plaats wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur, dat een natuurlijk bestanddeel van de huid is en dat de huid zijn natuurlijke elasticiteit en volume geeft. De mesotherapie vult het tekort aan hyaluronzuur weer aan. Tenslotte wordt het verder aangevuld met een mengsel van vitamines en mineralen (zoals 135HA), dat ook de doorbloeding en stofwisseling van de weefsels onder de huid verbetert.

Ook in het gebied met dunnere huid onder de ogen en van hals en decolleté en op de handruggen als de huid daar niet te dun is geworden kan gebruik gemaakt worden van deze mesotherapie-techniek. Het effect van deze mesotherapie voor esthetische toepassingen is al na de eerste drie tot vier behandelingen te merken: uw huid ziet er veel strakker, soepeler, sterker en daardoor jonger uit.
huidverbetering door Micro Needling
Therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. De Dermaroller™ maakt duizenden microscopisch kleine ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid. U voelt hier niets van, omdat er vooraf een verdovende creme wordt aangebracht. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen -en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten van huidverzorging tot 200 keer meer in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dit resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid Therapie resulteert in een duidelijke verbetering van huidtextuur bij
Acné-littekens en atrofe littekens
Verouderde -en zon beschadigde huid

Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté
Striae en strieme

Huidverbetering door Cryolift
De allernieuwste techniek uit de medische wereld. Het zogenaamde ‘Peltier-effect’ geeft een constante gestabiliseerde koude aan tot in de diepste huidlagen. Door deze zuurstof pulsen wordt het bindweefsel direct versterkt, wetenschappelijk aangetoond. De huid wordt gladder, voller en sterker.

Een zeer prettige behandeling met het gewenste resultaat van injectables! Op het huidoppervlak worden krachtige serums en/of een masker aangebracht en met het Cryo handstuk ingewerkt. Vervolgens worden deze ingeluisd met deze cryo-techiek en worden direct opgevolgd door een temperatuurswisseling tot in de diepste huidlagen. Effect van Cryolift behandeling voor huidverbetering.
Bindweefsel versterkt direct, dus zichtbaar rimpel vermindering
Zichtbaar fijnere huidstructuur/ poriën verfijnen
Hoogste zuurstofaanvoer word nu geactiveerd
Betere doorbloeding, frissere uitstraling
Versoepeling van de huid

Huidverbetering door licht- IPL en Laser
Zorgt voor een toename én herverdeling van het collageen, waardoor het netwerk van vezels zich kan herstellen. Ook neemt de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid sterk toe en wordt het bindweefsel van de huid effectief en krachtig ontgift. Hierdoor wordt de huid weer dikker, steviger en diepe rimpels worden minder terwijl fijne rimpels zullen vervagen.

De term Skin Rejuvenation wordt als “verzamelnaam” gebruikt voor alle behandelingen waarbij de I.P.L. laser technologie wordt ingezet om huidverjonging en huidverbetering te genereren. De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering. In een verder gevorderd stadium kunnen we met deze behandeling nog een duidelijk zichtbaar resultaat behalen. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos. Een kuur bestaat uit zes behandelingen, met een interval van 7 à 10 dagen. Als dit voldoende is wordt het aanbevolen om 1x in de 2 maanden een “onderhoudsbehandeling” te ondergaan.

Plaats een reactie