Microneedling

Microneedling met de dermapen

Microneedling met de Dermapen

De demapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticale vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogd de Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten met 200%.
De behandelingen zijn veilig, effectief en pijnloos en laat de huid volledig in tact.
Microneedling is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De dermapen is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

De dermapen behandelt:

  • De verslapte, verouderde huid
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Specifieke lijnen op de bovenlip
  • Vergrote poriën
  • Striae
  • Littekens (acne, operatief en brandwonden)
  • Alopecia
  • En nog veel meer…

 

Acne littekens

bbs riel microneedling resultaten acne littekens

Rimpels, fijne lijntjes

bbs riel microneedling resultaten rimpels en fijne lijntjes

Wanneer kunt u resultaat verwachten van de Dermapen behandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Om het effect van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden adviseren wij u om thuis dagelijks hydraterende verzorging aan te brengen. In overleg met uw huidspecialist kunt u huidverbeterende producten gebruiken die gericht uw indicatie kunnen verbeteren en zo het resultaat van de Dermapen behandeling optimaliseren.

Bekijk hier onze actie:

https://www.youtube.com/watch?v=Ec8mMoihJK4

Wilt u ook weten of deze huid verbeterende behandelingen geschikt is voor uw huid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek en huidscan!

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie