bbs riel ontharen

Nooit meer overbeharing

Nooit meer overbeharing

Bent u het scheren ook zo zat?                                                                                                                                                               Moet u ook elke dag of om de dag scheren omdat er weer stoppels staan? Krijgt u door het vaak scheren een geïrriteerde huid en ingegroeide haren? Steeds als u wilt gaan zwemmen of naar de sauna gaat, eerst nog het lichaam ontharen?

Dan hebben wij voor u de oplossing!
Duurzaam ontharen (Definitief ontharen) door Intense Pulse Light Methode.
Een Intense Pulse Light flitslamp word boven het te behandelen gebied gehouden en geactiveerd. Het pigment in het haar (melanine) absorbeert het licht en zet dit om in een hoge temperatuur. Hierdoor worden de haarzakjes, die de haren produceren, beschadigd. Ook de zeer kleine haarvaatjes die de bloedtoevoer verzorgen naar de naar haarfollikels worden verstoord waardoor het de haargroei automatisch vermindert. Uiteindelijk zal dat er toe leiden dat de haargroei stopt.
Het licht van de Intense Plus Light behandelt zo een relatief groot oppervlak waardoor honderden haartjes tegelijk worden aangepakt.

bbs riel ipl

 

Wij adviseren om dagen voor de behandeling:

– Geen gebruik te maken van een zonnebank, dit heeft een negatieve invloed op de behandeling vanwege mogelijke huidirritaties en verbranding van de huid.

– Niet te gaan harsen en epileren, Wij hebben juist haren nodig om zo via het pigment tot de haarzakjes te komen met onze Intense Pulse Light systeem. Wel dienen de wat langere haren geschoren te zijn.
– De laatste twee dagen vóór de behandeling wordt u verzocht om niet te scheren of haren te verwijderen om irritatie van de huid te voorkomen.

– Geen make-up, lotion of parfum aan te brengen op het behandelde gebied. De samenstelling van zulke producten kan leiden tot ongewilde reacties op de huid zoals irritaties.

Er zijn vele mogelijkheden om van je overbeharing of ongewenste haren af te komen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek en testflits! Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering, huidverjonging en vetbevriezing  voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie