Vetcellen bevriezen

Vetcellen bevriezen

Het bevriezen van vet
Vetcellen bevriezen (ook wel bekend als Cryokuur) is de meest effectieve behandeling om overtollig vet te verwijderen. Thermo-Cryolipide (met de CoolipoTwin) is een revolutionaire techniek die de vetcellen definitief verwijderd door gecontroleerde koeling en verwarming. Het is een veilige behandeling die vetcellen bevriezen zonder dat het weefsel rond de vetcellen beschadigd worden. De behandeling is geheel pijnloos. De voordelen van vetcellen bevriezen:
Geheel Pijnloos
Blijvend resultaat
Veilig
Effectief

Geen bijwerkingen
Geen herstelperiode
Anti-cellulite
Huidverstevigend

Vetcellen bevriezen ( Cryolipolyse ) zorgt voor 3 tot 5 cm vetreductie op probleemzones!
Bevrijd jezelf definitief van overtollig vet door je vetcellen te laten bevriezen, in een behandeling van 60 minuten. De resultaten zijn verbluffend: met een kuur verdwijnt 3 tot 5 cm vet van probleemzones definitief! Bij Cryolipolyse worden vetcellen onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. Klinische onderzoeken bewijzen dat Cryolipolyse effectief én veilig is. In video hiernaast kunt u zien hoe wij vetcellen bevriezen.

Wetenschappelijk bewezen
Onder leiding van dermatoloog Dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen wij vetcellen bevriezen zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen.

Verwijderde vetcellen komen niet meer terug
Vetcellen worden tot ongeveer het dertiende levensjaar aangemaakt en daarna niet meer. Vetcellen kunnen dan wel groter worden bij teveel ongezond eten en drinken. Vetcellen bevriezen zorgt ervoor dat de vetcellen gaan kristalliseren en uit elkaar vallen. Ons lichaam zorgt zelf voor het opruimen van de uitgevallen vetcellen. Deze vetcellen worden niet meer aangemaakt. Het resultaat is daarom blijvend, maar men moet wel gewichtstoename voorkomen en voldoende vocht in te nemen.

Vetcellen bevriezen is een unieke methode tegen vet
In slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel! De meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie is Cryolipolyse. Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief én veilig is. In een kuur van 3 behandelingen bereikt u het gewenste resultaat. Een Cryolipolyse behandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen.

Plaats een reactie