Waarom 2 keer per dag je gezicht reinigen?

Waarom is 2x per dag je gezicht reinigen zo belangrijk?

Als eerste is het belangrijk dat u met een goed product uw huid reinigt. Ga hiervoor naar de schoonheidssalon om goede producten te krijgen. Als u goede producten heeft dan bent u al een heel stuk verder.

Het is belangrijk om de huid 2 keer per dag te reinigen, maar waarom? U zult misschien wel denken ‘ik heb mijn huid vanmorgen al gereinigd, dat hoeft dan toch vanavond niet

nog een keer?’ Of u heeft misschien geen make- up op gehad dus u denkt dat u de huid niet opnieuw hoeft te reinigen. Dit is dus niet het geval. Het reinigen van de huid is een van de belangrijkste dingen. Als u de huid niet goed reinigt, kunnen de producten (denk aan nachtcrème) ook niet goed in uw huid.

Overdag heeft u gezicht behoorlijk wat te voorduren. U draagt misschien make –up, maar ook andere stoffen die door de lucht zweven gaan in uw huid. Als u deze niet verwijderd gaan de stoffen in de poriën zitten. En dan krijg je verstopte poriën (puistjes)

Maar waarom is het dan belangrijk om 2 keer per dag te reinigen?

Als u ‘s ochtends opstaat is het ook belangrijk om de huid te reinigen. Dit komt omdat de huid ‘s nachts aan het herstellen is. Afvalstoffen en andere stoffen komen uit uw huid. En het is dan ook erg belangrijk om deze goed te reinigen.

Gebruik daarom altijd de reiniging 2 keer per dag. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om je gezicht lekker te reinigen?

Wilt uw weten welke reiniging geschikt is voor uw huid?

Vraag daarom altijd informatie bij een huidspecialist, er zijn vele mogelijkheden om je huid te reinigen.

Wij adviseren u graag welke nutricosmetics en huidverzorging bij u past, om de beste resultaten te behalen om van je huidprobleem af te komen.

Wilt u ook weten welke huid verbeterende behandelingen of producten er zijn voor uw huid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek en huidscan!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie