cryolift Babor beauty spe riel

Waarom cryolift behandelingen ondergaan?

Waarom cryolift behandelingen ondergaan?

Heeft u last van vochtwallen onder de ogen, gelaatstrekkingen, uitgezakte wangen of striae? Dan is de cryo een goede uitkomst voor u. De cryo is een apparaat wat er voor zorgt dat uw huid in zeer korte tijd word teruggebracht naar – 15 graden. Hierdoor worden 3 processen in werking gezet, namelijk: verdoving van de huid, pompwerking van de haarvaten en een extreme verbetering van de doorbloeding. Deze processen samen stellen de huid open voor de vitamines die de huid nodig heeft. Deze vitamines dringen door tot in de dermis. (diepere laag huid) Hier doen de verjongende en hydraterende stoffen hun werk op de verouderde en/ of beschadigde huid.

De cryolift is goed voor:

  • Verfrist en stimuleert de huid
  • Vochtwallen onder de ogen
  • Herstelt de oude ovaal en gelaatstrekken.
  • Liften uitgezakte wangen, en vermindert de “hamsters.”
  • Bedrijven binnenkant van de armen, slappe huid op de buik en borsten
  • Helpt bij de behandeling van striae

cryolift bbs riel

 

De behandeling wordt als uiterst prettig ervaren. Door middel van een sonde gestabiliseerd op – 15 °, zal de huidspecialist micro-circulatie  stimuleren en dit verstevigt de huid. Het ovale gezicht is dus hertekend, de functies zijn gladgestreken, de kenmerken van vermoeidheid uitgewist.

Wilt uw weten of de Cryolift geschikt is voor u??

Vraag daarom altijd informatie bij een huidspecialist, er zijn vele mogelijkheden om je huid te verbeteren / verjongen.

Wij adviseren u graag welke nutricosmetics en huidverzorging bij u past, om de beste resultaten te behalen om van je huidprobleem af te komen.

Wilt u ook weten welke huid verbeterende behandelingen of producten er zijn voor uw huid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek en huidscan!

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie