Wat heeft voeding met rosacea te maken?

 In Huidproblemen, Rosacea, Uncategorized

Wat heeft voeding met rosacea te maken?

Het is belangrijk om te weten welke voeding de symptomen van rosacea kunnen verergeren of juist tot rust kunnen brengen. Als je die voeding kent is dat een grote winst voor je huid. Ontdek je eigen dieet wat zorgt voor een rustige huid.

Hierbij een aantal tips die op weg kunnen helpen.

Alles wat de bloedcirculatie in hals en gelaat kan versterken door histamine, kan ook een rosacea-flush uitlokken. Een aantal voedingsmiddelen zijn: hete dranken of eten in het algemeen, spicy voeding, alcohol, azijn, hete sauzen, marinades, natuurlijk zal dit niet bij iedereen hetzelfde zijn. Wilt u hier meer informatie over of een persoonlijk advies kom dan langs in de salon.

We adviseren u graag over het gebruik van de supplementen van LavieSage.

Laviesage producten

Vraag daarom altijd informatie bij een huidspecialist, er zijn vele mogelijkheden om je huid met de juiste verzorging thuis en de juiste behandelingen in het instituut onder controle te krijgen.

Wij adviseren u graag welke nutricosmetics en huidverzorging bij u past, om de beste resultaten te behalen om van je huidprobleem af te komen.

Wilt u ook weten welke huid verbeterende behandelingen er zijn voor uw huid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek en huidscan!

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Recent Posts

Laat een reactie achter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.

voeding en acne Babor Beauty SPa Rielmicroneedling babor beauty spa riel