voeding en acne Babor Beauty SPa Riel

Wat heeft voeding te maken met acne?

Wat heeft voeding te maken met acne?

De grootste boosdoener bij acne is de zogenaamde insulinotrofe voeding: etenswaren en dranken waarvoor het lichaam veel insuline nodig heeft, om het bloedsuikergehalte weer onder controle te krijgen. Brood en andere graanproducten spelen een grote rol. Maar ook melk hoort tot de echte boosdoener. Het resultaat van ondersteunende suppletie is mede afhankelijk van een strikt dieet. Hoe gezonder uw voeding, hoe sneller u verlost kunt zijn van de acne en kunt beginnen met herstel van de huid. Als acne te lang aanhoudt, kunnen littekens ontstaan die blijvend de huid kunnen beschadigen. Slechts ingrijpende, langdurige behandelingen bieden dan kans op herstel. Wel goed is het regelmatig eten van zoveel mogelijk soorten en kleuren fruit. Daarnaast is het nemen van omega-3 rijke suppletie zeer raadzaam. Gebruik met name voeding met een lage glycemische index, dit wil zeggen dat de bloedsuikerspiegel slechts langzaam stijgt. Het eten van geoxideerde of sterk verhitte vetten dient vermeden te worden. Ze zijn zeer ongezond en kunnen de acne versterken. Wilt u hier meer informatie over of een persoonlijk advies kom dan langs in de salon.

We adviseren u graag over het gebruik van de supplementen van LavieSage.

Supplementen van Laviesage ondersteunen je van binnenuit, waardoor je sneller en mooiere resultaten kunt verwachten.

detox&mask bbs riel

Vraag daarom altijd informatie bij een huidspecialist, er zijn vele mogelijkheden je huid met de juiste verzorging thuis en de juiste behandelingen in het instituut onder controle te krijgen.

Wij adviseren u graag welke nutricosmetics en huidverzorging bij u past, om de beste resultaten te behalen om van je huidprobleem af te komen.

Wilt u ook weten welke huid verbeterende behandelingen er zijn voor uw huid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek en huidscan!

Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie