microneedling babor beauty spa riel

wat is microneedling?

microneedling babor beauty spa rielWat is microneedling

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen.

Wat doet een Microneedling behandeling met de huid?

micrneedling babor beautyspa riel

  • Verfijnen van de poriestructuur
  • Verminderen van specifieke lijntjes in gezicht, denk hierbij aan: fronsrimpel, fijne lijntjes op de bovenlip, lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi, rimpel op wangen
  • Opvullen van uw gehele gezichtsvolume
  • Liften van kaakcontour en jukbeenderen
  • Optimale hydratatie
  • Verminderen van striae
  • Vervagen van pigmentvlekken
  • Acne littekens herstellen

Hoe werkt Microneedling?

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Reliëf van littekens en rimpels verminderd hierdoor geleidelijk, waardoor de huid er steviger en egaler uit gaat zien. Ook de celdeling krijgt een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe “betere” cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Waardoor verstoppingen geen kans hebben. Ook heeft u door dit effect een betere en diepere product opname waardoor we weer beter op anti-aging kunnen gaan werken. Tevens werkt de Microneedling behandeling bij verwijderen van overmatig pigment (hyperpigmenatitie) ook zonnevlekken schilferen mee af waardoor; zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Kortom in alle gevallen wordt uw huidteint egaler en gladder en uw stimulatie proces krijgt een boost zodat u ook preventief werkt tegen huidveroudering.

Is de Microneedling behandeling voor u geschikt?

Bij Babor Beauty Spa Riel kunt u gratis een vrijblijvend intakegesprek maken. Tijdens dit gesprek krijgt u een huidscan en ziet uw huidspecialiste of de microneedling voor u geschikt is. Ook ziet uw huidsspecialiste hoeveel behandelingen u nodig heeft. Zo krijgt u een goed overzicht van alles wat voor u belangrijk is.

Hoe ziet uw huid eruit na de behandeling?

De huid ziet er na de microneedling wat roze/rood achtig uit. Bij sommige zal dit snel weer verdwijnen, en bij anderen duurt het wat langer. Wilt u ook weten of microneedling geschikt is voor uw huid?  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek en huidscan! Babor Beauty Spa Riel, uw specialist in huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging voor Riel, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Breda, Waalwijk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Plaats een reactie