Suus

Werkwijze

Susan Schwartzmans

Ik ben Susan Schwartzmans. Mijn passie is het mooiste in uw huid naar boven halen! Ik had zelf veel problemen met mijn huid. Tijdens bezoeken aan een schoonheidssalon heb ik kennisgemaakt met Babor. Vervolgens ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. In 2003 ben ik gestart met mijn bedrijf. Door verschillende behandeltechnieken en producten van Babor leefde mijn huid weer op en heb ik een stralende huid gekregen.

Medewerksters

Mijn medewerksters hebben de dezelfde passie als ik, ‘de huid’. We zijn een hecht team en vullen elkaar aan; er is veel energie op de werkvloer!
Ik ben een doorzetter die heel positief in het leven staat. Als je echt iets wilt bereiken dan lukt het ook. Die energie geef ik graag aan u door!

Intake-gesprek

Tijdens het eerste bezoek kijken we samen in de spiegel en zal ik u vragen: “als je iets mocht veranderen, wat zou je dan wensen?” Daarna starten we met het intake-gesprek. Tijdens dit gesprek komen er vele zaken aan de orde, zoals de medische achtergrond, welke behandelingen je al hebt ondergaan en terugkerende problemen.

De behandeling

De behandeling start met een huidscan die 80 keer je huid vergroot. Daardoor krijgen we een goed beeld van de conditie van je huid. Daarna maak ik een huidplan en een productplan. Samen bekijken we het plan en na akkoord plannen we de behandelingen in voor een bepaalde periode.

De behandelingen vinden plaats via een persoonlijk behandelplan en productadvies. Hierbij werken we met onze drie basisprincipes:

  • Huidconditionering
  • Huidverbetering
  • Huidvernieuwing

Tijdens de behandeling monitoren we de verbetering van je huid en passen we de behandeling zo nodig aan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.