Camouflage Cream 05

9,00

De perfecte camouflage.

SKU: 644905 Categorie: Inhoud: 4 g

Beschrijving

Camouflage Cream is een dekkende crème met maximale dekking en houdbaarheid. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Waarvoor Camouflage Cream 05?

Met Camouflage Cream worden aangeboren of ontstane huidonregelmatigheden zoals pigmentvlekken, doorschijnende adertjes, tattoos of wijnvlekken volledig bedekt.

Waarom Camouflage Cream 05?

De sterk gepigmenteerde camouflagecrème hecht betrouwbaar op de huid, laat zich perfect vervagen en gefixeerd met het Camouflage Fixing Powder is hij bestand tegen zweten, vegen en water. Ook ideaal voor bruidsmake-up en fotomake-up.

Hoe gebruik ik Camouflage Cream 05?

Voorbehandeling: Huid reinigen, dagverzorging aanbrengen en laten intrekken. Vervolgens de huid met een tissue zachtjes deppen. Camoufleren: CAMOUFLAGE CREAM met de vingertoppen op de te camoufleren huiddelen aanbrengen en zachtjes inkloppen. Daarbij op een groot vak te werk gaan en de overgangen meenemen. Bij grotere te camoufleren huiddelen over het hele gezicht verdelen. Fixeren: CAMOUFLAGE FIXING POWDER rijkelijk opstuiven en 10 minuten laten inwerken. Het overtollige poeder met een kwast voorzichtig verwijderen. Verwijderen: HY-ÖL® op de gecamoufleerde huiddelen aanbrengen en zorgvuldig verdelen. Vervolgens met tissues verwijderen. Daarna zoals gebruikelijk met HY-ÖL® en PHYTOACTIVE reinigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Camouflage Cream 05” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.

BABOR Concealer Skin Glow Illuminator 01 ivory light - Jeugdigere uitstraling!BABOR Concealer Luminous Skin Concealer 02 natural er jonger en frisser uitzien