Sonic Cleansing Brush Head 1er

7,50

Vervangende opzetborstel bij de BABOR Sonic Cleansing Brush.

SKU: 411087 Categorie:

Beschrijving

  • sneller en nog meer tot in de diepte gereinigd
  • zichtbaar frisser
  • verwisselbare borstel
  • waterdicht

Door de inze van extra fijne, zachte borstels en de zachte, maar toch zeer effectieve, sonische technologie, wordt de huid sneller en nog meer
tot in de diepte gereinigd. De huid ziet er zichtbaar frisser uit. Me verwisselbare borstel, makkelijk in gebruik en waterdicht.

Het apparaat is niet bedoeld om door personen (inclusief kinderen) met beperkte fysieke, sensorische of geestelijke capaciteiten of bij gebrek aan ervaring en/of bij gebrek aan kennis te worden gebruikt, tenzij een voor hun veiligheid verantwoordelijke persoon toezicht op hen houdt of dat ze van deze persoon aanwijzingen krijgen hoe het apparaat te gebruiken is. Kinderen moeten onder toezicht worden gehouden om te waarborgen dat ze niet met het apparaat spelen. Inleggen / wisselen van de batterij: Met de ene hand het onderste deel van de BABOR Sonic Cleansing Brush fixeren en met de andere hand het bovenste deel direct boven de goudkleurige ring vasthouden, tot de aanslag naar rechts draaien en recht naar boven trekken. Bij het wisselen eerst de lege batterij verwijderen. Daarvoor de batterij in de richting van de in-/uitschakelaar drukken en schuin naar boven eruit nemen. De nieuwe batterij (1 x AAA (Micro • LR 03) 1,5V) erin leggen. Vervolgens het apparaat in omgekeerde volgorde weer in elkaar zetten.

Verwijder eerst de make-up van ogen en lippen. Breng het geadviseerde BABOR-reinigingsproduct aan zoals in de desbetreffende verpakkingsbijlage beschreven staat en reinig de huid eerst manueel zoals gebruikelijk. Intensiveer aansluitend de reiniging doordat u de kop van de BABOR Sonic Cleansing Brush licht vochtig maakt (onder de waterkraan houden en daarna weer uitdrukken), het apparaat aanzetten en de borstel met lichte druk en met kleine, draaiende bewegingen over alle te reinigen huiddelen voeren. Verwijder vervolgens alle resten op de huid met rijkelijk water. Reinig daarna de opzetborstel onder stromend water en gebruik hierbij eventueel extra zeep.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonic Cleansing Brush Head 1er” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.

BABOR Cleansing CP Phytoactive Sensitive met kruidenessences uit lindenbloesem