Ultimate AHA Skin Peel Kit

140,50

De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.

SKU: 463702 Categorie: Inhoud: 54 ml

Beschrijving

  • Peelingkuur met 6 toepassingen
  • De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd
  • Het huidbeeld wordt zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft – geïnspireerd door de dermatologische peeling – Ultimate AHA Skin Peel Kit ontwikkeld – de effectieve peelingkuur met 6 toepassingen voor de intensieve, stapsgewijze afschilfering van de huid. De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.

Alleen voor uitwendig gebruik. Uitsluitend te gebruiken op een intacte huid. Niet in aanraking brengen met ogen of slijmvliezen. Directe UV-straling (zon, zonnebank) vermijden of een lichtbeschermingsmiddel gebruiken. Mochten er huidirritaties optreden, dan het product niet verder gebruiken en een arts raadpleggen. Niet in de buurt van kinderen bewaren. Tijdens zwangerschap en borstvoeding voor gebruik toestemming aan de arts vragen. Niet gebruiken bij een gevoelige huid.

Breng binnen drie weken telkens met tussenpozen van 2-3 dagen de fruitzuurserum het beste `s avonds voor het naar bed gaan als volgt op de huid aan: Doe de inhoud van de tube in het kleine schaaltje en breng het concentraat met de kwast dun aan op het van tevoren gereinigde gezicht, de hals en het decolleté. Laat het concentraat ca. 10 minuten in de huid inwerken en was het daarna met water af.

1e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 1
2 e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 2
3 e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 3

Breng vervolgens een pipetlengte van het Ultimate Regenerating Serum aan op gezicht, hals en decolleté. Laat het serum inwerken en breng daarna de normale verzorgingscrème aan. Gebruik het Ultimate Regenerating Serum altijd tijdens de gehele duur van de kuur `s avonds onder de normale verzorging.Breng overdag gedurende de complete kuur alsook 1-2 weken daarna de Ultimate Protecting Balm SPF 50 op de huid aan. Daaroverheen, indien nodig, de normale dagverzorging en / of make-up aanbrengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultimate AHA Skin Peel Kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.

BABOR Derma Cellular Perfecting Eye Cream verjongende oogcrème