X-Mas Set *Golden Moments*

133,00

Het gouden anti-rimpel duo voor uw schoonheid. HSR extra firming cream en HSR extra firming foam mask. Inclusief GRATIS 10 EURO behandelingswaardebon.

SKU: SET1000308 Categorie:

Beschrijving

extra firming cream
Met het ouder worden verliest de huid aan spankracht en rimpels ontstaan. De BABORlaboratoria hebben met deze luxueuze anti-rimpel crème opnieuw een mijlpaal op het gebied van de cosmetische lifting samengesteld. Vijf zeer werkzame werkstoffen bestrijden zichtbaar alle soorten rimpels zoals mimische rimpels en gravitatierimpels én het verlies aan spankracht. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, elastischer uit en de gezichtscontouren zijn duidelijker.

extra firming foam mask
Met het ouder worden verliest de huid aan spankracht en ontstaan er rimpels. Drie uiterst werkzame stoffen, gecombineerd in het HSR Lifting Integral complex, zorgen voor een allesomvattende anti-rimpel werking: multitendyne activeert de opbouw van collageenvezels en behoudt de huidelasticiteit.

Liftolution legt zich als een net op de huid en zorgt voor een onmiddellijke micro-lifting. Glyco-Stop vermindert rimpels van binnenuit, doordat de versuikering van de collageenvezels wordt verhinderd. Dit totale lifting-effect reduceert zichtbaar en voortdurend rimpels en lijnen. De huid ziet er gladder en de contouren zien er strakker uit.

behandelingswaardebon

extra firming foam mask
1-2 keer per week na de gezichtsreiniging op de huid aanbrengen en 15 minuten laten inwerken. Eventuele resten inmasseren of met een kompresdoek verwijderen.

extra firming cream
‘s morgens en ‘s avonds nadat u uw gezicht met HY-ÖL®
& PHYTOACTIVE heeft gereinigd, aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “X-Mas Set *Golden Moments*” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op uw behandeling.

BABOR X-Mas Sets X-Mas Set *Christmas Glamour*